BLG WONEN

Nieuw! Het Energiebespaarplan Plus bij de Bespaarhypotheek

Klanten kunnen vanaf nu de Bespaarhypotheek van BLG Wonen combineren met het nieuwe Energiebespaarplan Plus van onze partner Susteen. Met een Energiebespaarplan Plus weten onze klanten precies wat ze moeten doen om hun huis te verduurzamen en het energielabel te verbeteren. En met een Bespaarhypotheek krijgen ze meteen de lagere hypotheekrente die hoort bij het toekomstige verbeterde energielabel. Zo bespaar je op je energiekosten én je hypotheekrente.


Een energiebespaarplan is een rapport dat inzicht geeft in de mogelijkheden om je huis te verduurzamen. Een energieadviseur van Susteen bezoekt de woning van de klant, bespreekt specifieke wensen en kijkt naar mogelijke maatregelen voor energiebesparing. De klant ontvangt een op maat gemaakt plan voor de woning. In dit plan staat een gedetailleerd overzicht van de kosten, potentiële besparingen en de vereiste stappen voor het verduurzamen van je woning.

Garantie

Met de ‘Plus’ in het Energiebespaarplan Plus krijg de klant van Susteen de garantie dat het gewenste energielabel ook echt wordt gehaald. In het Energiebespaarplan Plus staan ook de voorwaarden die Susteen aan de garantie stelt. Een klant heeft twee jaar de tijd om de energiebesparende maatregelen uit te voeren. Klanten kunnen de Bespaarhypotheek in combinatie met het Energiebespaarplan Plus aanvragen via een onafhankelijke adviseur.

Lees hier meer over het Energiebespaarplan Plus