Zakelijk

Zakelijk Sparen

Heeft u BLG Zakelijk Sparen / BLG Zakelijk Deposito? Dan vindt u hier alle benodigde informatie en documenten die van toepassing zijn op de zakelijke situatie. U kunt BLG Zakelijk Sparen niet meer afsluiten.

Heeft u vragen over uw BLG Zakelijk Sparen? Mogelijk staat het antwoord in de veelgestelde vragen. U kunt ook contact opnemen met uw financieel adviseur of met onze Klantenservice.


BLG Zakelijk Sparen / BLG Zakelijk Deposito

BLG Zakelijk Sparen is een spaarproduct voor de zakelijke klant met een variabele rente. U kunt altijd bij uw geld en betaalt geen kosten voor het opnemen van geld. U vindt de actuele rente in Mijn BLG of op de rentepagina.

Sparen met vast rente

Het is mogelijk een deel van het spaarsaldo vast te zetten tegen een vaste rente in de vorm van een deposito voor een periode van maximaal tien jaar. U bepaalt zelf hoelang u binnen deze termijn wilt sparen en met welk bedrag. De actuele rentes die daarbij horen, vindt u hier.

Het deel dat u vastzet in een deposito kunt u niet vrij opnemen. Bij een opname brengen wij kosten in rekening. Deze kosten bedragen 1,25% voor ieder jaar of deel van een jaar dat u uw geld eerder opneemt (maximaal 4,5%).