U en uw gezin altijd goed verzekerd bij een ongeval.

U en uw gezin altijd goed verzekerd bij een ongeval

Wist u dat bijna 80% van de ongevallen in en om het huis plaatsvindt? Bijvoorbeeld doordat iemand van de trap valt en blijvend letsel oploopt? Met de BLG Ongevallenverzekering verzekert u uzelf en uw gezin van een uitkering in geval van blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. Een geruststellend idee.

  • Ruim verzekerd met veel extra’s.
  • Ongeval door ziekte meeverzekerd.
  • Verzekering geldt voor de hele wereld.
  • Geen eigen risico.
  • Scherpe premies.

Wat is de BLG Ongevallenverzekering?

De BLG Ongevallenverzekering biedt financiële bescherming bij ongevallen die blijvende invaliditeit of overlijden tot gevolg hebben. Met deze ongevallenverzekering verzekert u uzelf, uw partner en uw kinderen van een uitkering. U hoeft zich dan minder zorgen te maken over de financiële gevolgen. De dekking van de BLG Ongevallenverzekering is ruim en geldt wereldwijd. U heeft geen eigen risico.

U kiest voor de BLG Ongevallenverzekering als u:

  • zeker wilt zijn van een uitkering bij een ongeval met blijvende invaliditeit of overlijden tot gevolg
  • een verzekering wilt kiezen die bij uw situatie past
  • geen eigen risico wilt en toch ruim en wereldwijd verzekerd wilt zijn

Ruim verzekerd met vele extra’s

Met de BLG Ongevallenverzekering bent u ruim verzekerd. Zo is een ongeval veroorzaakt door ziekte meeverzekerd, net als extra kosten bij een ziekenhuis tot maximaal € 250 en kosten voor eventuele plastische chirurgie tot € 5.000. Ook de kosten van repatriëring na een dodelijk ongeval in het buitenland zijn standaard meeverzekerd tot maximaal € 5.000 per verzekerde. In het ernstige geval dat u als ouders overlijdt door eenzelfde ongeval wordt de uitkering voor uw achtergebleven kinderen tot 21 jaar verdubbeld. Voorwaarde is wel dat u in Nederland woont.

Kies uw verzekering

U kiest zelf een combinatieverzekering die bij u past. Het verzekerde bedrag hangt af van welke combinatie u kiest.

Verzekerde bedragen Combinatie 1 Combinatie 2
Overlijden € 5.000 € 10.000
Blijvende invaliditeit (uitkering afhankelijk van mate van invaliditeit) € 30.000 € 50.000
Maximale uitkering blijvende invaliditeit € 105.000 € 175.000

Aanvullende verzekeringen

U kunt uw BLG Ongevallenverzekering aanvullen met een dekking voor passagiers die bij u in de auto zitten of op de motor meerijden. Uw passagiers zijn dan voor dezelfde bedragen verzekerd. Gezinsleden hoeft u niet apart mee te verzekeren. Zij vallen al onder de standaardverzekering.

Premies

U heeft al een BLG Ongevallenverzekering voor € 50 per persoon per jaar. Uw hele gezin verzekert u met een uitgebreide verzekering voor € 90 per jaar.

Premies Combinatie 1 Combinatie 2
Alleenstaande € 50 € 75
Alleenstaand met kinderen € 55 € 80
Gezin zonder kinderen € 60 € 85
Gezin met kinderen € 65 € 90
Passagiers Auto € 13 € 18
Bijrijders Motor € 29 € 49

Let op: de uiterlijke acceptatiegrens is 70 jaar. Heeft u deze leeftijd bereikt, dan kunt u de Ongevallenverzekering niet meer afsluiten.

Contractduur

De verzekering geldt vanaf het moment van afsluiten voor één jaar en wordt daarna telkens automatisch voor één jaar verlengd. Na het eerste jaar kunt u de verzekering op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van een maand.

Betaling

U kunt de BLG Ongevallenverzekering naar keuze per jaar, per half jaar, per kwartaal of per maand betalen, zonder enige extra toeslag.

Voorwaarden en overige informatie

Om volledig inzicht in de BLG Ongevallenverzekering te krijgen, is het belangrijk dat u de voorwaarden goed leest. Bij de downloads vindt u de voorwaarden en andere belangrijke informatie over de BLG Ongevallenverzekering. Na het afsluiten van de BLG Ongevallenverzekering ontvangt u deze informatie van uw adviseur. Als u dat wenst, dan kunt u deze informatie ook per e-mail ontvangen.

Downloads

  • De downloads die we voor u ter beschikking hebben van dit product, vindt u op deze pagina.

Afsluiten van de BLG Ongevallenverzekering

Het afsluiten van een BLG Ongevallenverzekering regelt u heel eenvoudig via uw adviseur. Wanneer u dat wenst kan de adviseur meteen een offerte voor u maken. Zo weet u meteen wat u kwijt bent aan premies. Wilt u een BLG Ongevallenverzekering afsluiten? Of heeft u nog vragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een adviseur. Hier vindt u een adviseur bij u in de buurt.