Altijd goed verzekerd tegen schade aan uw inboedel.

Al uw eigendommen thuis goed verzekerd

Niemand denkt graag aan vervelende gebeurtenissen, zoals diefstal, brand of waterschade. Toch is het verstandig om daar wel een keer bij stil te staan en uw eigendommen thuis goed te verzekeren. Behalve de onaangename ervaring, kan inbraak, brand of waterschade u ook veel geld kosten. Dan is het een prettig gevoel als u weet dat u goed verzekerd bent. Met de BLG Inboedelverzekering verzekert u alle spullen thuis tegen verschillende soorten schade. Zo hoeft u over de kosten van diefstal, brand of waterschade niet meer wakker te liggen.

 • Garantie tegen onderverzekering zonder dat u een inboedelwaardemeter hoeft in te vullen
 • BLG Herstel Service zodat u de reparatie van de schade niet zelf hoeft te regelen
 • Spullen in uw schuur of garage ook meeverzekerd
 • De spullen in uw auto zijn tot € 250 verzekerd bij diefstal

Wat is de BLG Inboedelverzekering?

Met de BLG Inboedelverzekering verzekert u al uw spullen in huis tegen diefstal, brand of waterschade. Maar ook tegen schade door storm of blikseminslag.

U kiest voor de BLG Inboedelverzekering als u:

 • zeker wilt zijn dat de schade gewoon betaald wordt
 • graag wilt dat u de schade in uw schuur of garage ook uitbetaald krijgt
 • het herstel van de schade aan uw woning niet zelf wilt regelen

Voordelen

 • Uitgebreide dekking
 • Garantie tegen onderverzekering
 • Eigendom in schuur, garage en auto (tot € 250) zijn meeverzekerd
 • BLG Herstel Service bij schade

Garantie tegen onderverzekering

Bij BLG Wonen hoeft u zich geen zorgen te maken of u wel voldoende verzekerd bent. Met de Inboedelverzekering bent u nooit onderverzekerd. U hoeft bij ons geen Inboedelwaardemeter in te vullen.

BLG Herstel Service

Heeft u schade in of aan uw woning en kan de schade hersteld worden? Dan kunt u gebruik maken van de BLG Herstel Service.

 • Wij schakelen een herstelbedrijf in dat gespecialiseerd is in het herstellen van de schade
 • Dit herstelbedrijf neemt zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak
 • Na de reparatie stuurt het herstelbedrijf de rekening direct naar BLG Wonen. U hoeft dus niets voor te schieten

De BLG Herstel Service is 24 uur per dag telefonisch te bereiken via 046-4788877.

Aanvullend verzekeren

De dekking van het standaardpakket van de BLG Inboedelverzekering is ruim. Zo zijn bijvoorbeeld ook het huurdersbelang, spullen in bijgebouwen en geleende of gehuurde spullen meeverzekerd. Bovendien geniet u een ruime dekking bij aan- en verbouw van uw woning. Toch kan het verstandig zijn om een aanvulling af te sluiten voor kostbaarheden en het buitenhuisrisico. Heeft u al een Woonhuisverzekering van BLG Wonen? Dan hoeft u glas niet aanvullend mee te verzekeren.

Glas

U verzekert zich tegen de gevolgen van schade door ruitbreuk, zoals glas in ramen, deuren, serres of kunststof in koepels en dakramen.

Sieraden

Sieraden zijn tot € 6.000 standaard meeverzekerd voor diefstal uit uw woning. U kunt uw sieraden aanvullend verzekeren voor verlies en diefstal wereldwijd.

Muziekinstrumenten, audiovisuele- en fotoapparatuur

Ook muziekinstrumenten of audiovisuele en fotoapparatuur zijn behoorlijk waardevol. Binnenshuis zijn deze spullen gedekt. U kunt deze aanvullend verzekeren voor verlies en diefstal wereldwijd.

Buitenhuisrisico

Met een aanvullende dekking voor buitenshuisrisico verzekert u zaken die u regelmatig mee naar buiten neemt, zoals uw laptop. Er geldt een maximum per onderdeel en de verzekering geldt alleen in Nederland.

Voorwaarden en overige informatie

Om volledig inzicht in de BLG Inboedelverzekering te krijgen, is het belangrijk dat u de voorwaarden goed leest. Bij de downloads vindt u de voorwaarden en andere belangrijke informatie over de BLG Inboedelverzekering. Na het afsluiten van de BLG Inboedelverzekering ontvangt u deze informatie van uw adviseur. Als u dat wenst, dan kunt u deze informatie ook per e-mail ontvangen.

Downloads

 • De downloads die we voor u ter beschikking hebben van dit product, vindt u op deze pagina.

Afsluiten van de BLG Inboedelverzekering

Het afsluiten van een BLG Inboedelverzekering regelt u heel eenvoudig via uw adviseur. Wanneer u dat wenst kan de adviseur meteen een offerte voor u maken. Zo weet u meteen wat u betaalt. Wilt u nu een BLG Inboedelverzekering afsluiten? Of heeft u nog vragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een adviseur.

Klik op onderstaande link en door het juiste formulier te kiezen kunt u uw schade direct melden. Op uw computer vult u de benodigde gegevens in en uw schademelding wordt meteen in behandeling genomen.

Klik hier om uw schade te melden.