Wat je moet weten over onze Verbouwregeling

Je gaat nu een huis kopen maar je voorziet dat je over een tijdje meer ruimte nodig hebt. Als je later wilt verbouwen dan biedt BLG Wonen je nu al de Verbouwregeling. Hiermee houden we alvast rekening met de financiering van jouw toekomstige verbouwingsplannen.
Bespreek de mogelijkheden met een onafhankelijke adviseur.

Bekijk deze en meer films van ons op YouTube.


Wat houdt de Verbouwregeling in?

Ben je in de toekomst van plan om te gaan verbouwen? Dan kun je er nu al rekening mee houden door een hogere hypothecaire inschrijving bij de notaris. Zo betaal je geen extra notariskosten als je je BLG Wonen hypotheek wilt verhogen in de toekomst. Dit betekent wel dat je inkomen en de waarde van je woning voldoende moeten zijn om hiervan gebruik te maken.

Vind een adviseur bij jou in de buurt

Ons advies is: laat je goed adviseren. Want bij het verbouwen van je huis komt veel kijken. Een financieel adviseur kan je goed helpen in dat proces. De adviseur zet je financiële situatie op een rij en berekent of je plannen haalbaar zijn.

Wil je ook eens praten met een onafhankelijke financieel adviseur? Vul dan in de Adviseurzoeker je postcode in, en vind snel en makkelijk een adviseur bij jou in de buurt.