Wat onze Nabestaandenservice voor je kan doen

Als een dierbare overleden is, staat je hoofd vaak niet naar het regelen van bankzaken. Toch is het belangrijk om de financiële zaken snel en goed af te handelen. De specialisten van BLG Wonen Nabestaandenservice helpen je om alle bankzaken van de overledene die via BLG Wonen lopen, zo soepel en spoedig mogelijk af te handelen.

Bekijk deze en meer films van ons op YouTube.

Melden van overlijden
Om een overlijden te melden, stuur je het formulier Melden van overlijden volledig ingevuld samen met een Akte van overlijden naar ons toe. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je al vragen? Bel of mail ons gerust.

Testament of niet?
Wanneer onduidelijk is of de overledene een testament heeft laten opmaken, kun je dit navragen bij het Centraal Testamentenregister. Op centraaltestamentenregister.nl kun je het formulier Verzoek om een inlichting downloaden. Vul dit in en stuur dit samen met een kopie van de overlijdensverklaring naar het Centraal Testamentenregister, Postbus 19398, 2500 CJ Den Haag.

Wat komt er verder nog bij kijken?
Er zijn nog meer zaken waar je aan moet denken als iemand overleden is. We hebben een aantal van deze zaken voor je op een rij gezet. In de brochure BLG Nabestaandenservice, lees je wat BLG Nabestaandenservice voor je regelt en waar je zelf nog aan moet denken. In de brochure vind je ook een lijst met veelgebruikte begrippen rond een nalatenschap, tips voor executeurs en nabestaanden en praktische adressen en telefoonnummers.

Alleen voor producten van BLG Wonen
BLG Nabestaandenservice regelt alleen de bankzaken van de overledene bij BLG Wonen. Voor producten van zusterorganisaties en andere financiële instellingen kun je bij die instanties terecht.