Energie besparen?

Wist u dat u tot zo’n 30% kunt besparen op uw energierekening en tóch minstens net zo lekker kunt blijven wonen? Uw voordelen op een rij:

  • U bespaart elke maand op uw energierekening.
  • U gaat er in wooncomfort op vooruit.
  • De waarde van uw woning stijgt.
  • U woont milieubewust.

Alles geregeld met Energie Bespaar Advies

Uw financieel adviseur helpt u in vier eenvoudige stappen door het hele energiebespaarproces. Van beoordeling tot en met de uitvoering. Een specialist maakt dan een plan voor uw huis. In het rapport staat een overzicht van energiebesparende maatregelen en het bedrag u daarmee kunt besparen.

Wilt u een EBA rapport aanvragen? Dan kan dat via onze partner Susteen. Zo weet u precies hoe u kunt besparen en heeft u nergens omkijken naar!

Stappengids Energie besparen
Wat zijn de voor- en nadelen van het verduurzamen van je huis? Hoeveel leveren energiebesparende maatregelen je op? En hoe kun je dit het beste financieren? In de Stappengids Energie besparen staan de meest voorkomende zaken op een rij. Zo weet je waar je aan moet denken als je je huis wilt verduurzamen.

Gratis brochure 101 Energiebespaartips

In het boekje 101 Energiebespaartips vindt u veel praktische tips waarmee u vandaag al geld kunt besparen. Met kleine veranderingen in uw gewoonten kunt u direct besparen. Genoeg reden dus om met energie besparen aan de slag te gaan.

Alle informatie bij elkaar op slimwoner.nl

BLG Wonen werkt actief samen met Stichting Natuur & Milieu. Op hun platform slimwoner.nl vindt u van alles over energiebesparende maatregelen. U vindt er ook aantrekkelijke acties van professionele partijen die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld het voordelig isoleren van een woning door middel van spouwmuurisolatie.

Meet de binnentemperatuur van je buitenmuur!

Isolatie is een slimme manier om je huis comfortabeler te maken en tegelijkertijd energie te besparen. Wilt u weten of uw huis isolatie kan gebruiken? Meet dan de binnentemperatuur van uw buitenmuur met de gratis ThermoCard van Stichting Natuur & Milieu.